De verzorging

Tijdens het verblijf bieden wij onze gasten het hoogst haalbare op het gebied van service en verzorging: à la carte maaltijden, uiterlijke verzorging en het nodige aan entertainment. 

catshuys weegschaalcatshuys whatsappDe verzorging in Het Catshuys draait geheel om de wensen en behoeftes van onze gasten. Bij binnenkomst wordt iedere hotelgast eerst gewogen voordat we hem/haar naar de kamer brengen, waar een gespreid bedje en wat lekkers klaar staat.  Dan eerst even rustig wennen en als blijkt dat alles veilig is, kan het ontdekken beginnen! Voor de ene kat kan dat niet spannend genoeg zijn, terwijl een ander al tevreden is met een warm veilig plekje en een kriebeltje achter de oortjes. We houden overal rekening mee! 

Vanzelfsprekend delen wij deze ervaringen met u door regelmatig een berichtje en/of foto per whats app te sturen. 

 

 


Uiterlijke verzorging

 

catshuys-vachtverzorging
Indien gewenst worden van al onze gasten de nageltjes geknipt en de vacht gekamd/geborsteld. Indien vachtverzorging noodzakelijke extra werkzaamheden met zich meebrengt zoals bijvoobeeld bij een Pers (dagelijkse kam/borstelbeurt noodzakelijk) of een Sphynx (wassen) worden daarvoor extra kosten berekend.  


Entertainment

catshuys-spelen     catshuys-kroelen     catshuys-voerbal

Katten zijn meesters in slapen, maar natuurlijk niet 24 uur per dag.. In Het Catshuys werken we aan de lichamelijke- en mentale stimulatie door regelmatig een spelmomentje in te lassen en brokjes in een uitdagende voerpuzzel/voerbal aan te bieden. En tussen de bedrijven door maken we graag wat tijd vrij voor een goed gesprek of gewoon even samen kroelen! 


Senioren

catshuys-oudere kat
 
    


Naarmate een kat ouder wordt, kan hij - net als wij - wat 'ongemakken'  gaan ervaren  De spieren zijn niet meer zo soepel, de ogen werken minder goed, de gewrichten worden pijnlijk en stram, bijvoorbeeld door artrose. Daar houden we graag rekening mee! Een extra opstapje maakt het dan net iets gemakkelijker om toch de hogere plekjes te kunnen bereiken. 

Ook de omgevingstemperatuur mag best een tikje hoger zijn; desnoods leggen we een warmtematje in de kamer om nóg lekkerder te slapen!

 

 


De menukaart 

 catshuys-eten

Het is belangrijk dat onze hotelgasten binnen 24 uur gaan eten, daarom serveren wij in Het Catshuys onweerstaanbaar lekkere brokjes die ook nog eens bijdragen aan een hogere weerstand. Enkele specials mogen zeker niet ontbreken op de menukaart zoals kittenbrokjes, seniorenbrokjes en de nierdieet-brokjes.  

Rond 17.00 uur verwennen we onze hotelgasten met iets lekkers van de 'natvoer-menukaart' wat altijd zeer gewaardeerd wordt! Ook hierin bieden we een variatie aan lekkere smaken en texturen. 

Gebruikt uw kat speciaal (dieet)voer, dan verzoeken wij u dit zelf mee te brengen, vanzelfsprekend wordt dit uitsluitend aan uw kat geserveerd. Eventuele wensen hierover kunnen bij de reservering besproken worden of kunt u op het reserveringsformulier aangeven. 


Medische zorg


Het Catshuys biedt uitstekende mogelijkheden aan katten die speciale zorg nodig hebben bijvoorbeeld na een operatie of diabetes-katten.

De medische verzorging van onze hotelgasten, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging of insuline-injecties, kunt u met een gerust hart aan onze deskundige zorg overlaten. En mocht het onverhoopt nodig zijn, dan zullen wij niet aarzelen om de professionele zorg van de dierenarts te raadplegen.

 

catshuys-medische verzorging

 


 Ervaringen

En dit is wat onze gasten er zélf van vonden...

review catshuys